Cégbemutató

Cégünk egy családi vállalkozás, mely 1998 óta működik jelenlegi formájában. Árnyékolástechnikai termékek gyártásával és forgalmazásával, valamint műanyag nyílászárók beépítésével foglalkozunk. 2019-től bővítettük profilunkat és alumínium nyílászárók forgalmazását is megkezdtük. Fontosnak tartjuk, hogy fejlődjünk és haladjunk a korral. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk az intelligens redőnyvezérlések népszerűsítésére. Nálunk már elérhetőek a telefonról vezérelt redőnyök és árnyékolók. Szinte mindenre van megoldásunk ami árnyékolástechnika. Szúnyoghálótól a zsalúziákig minden terméket forgalmazunk.
Forduljon hozzánk bizalommal!

Nyertes pályázatunk GINOP-8.3.5-18/B hitel

Kedvezményezett neve: Benkő Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: GINOP-8.3.5-18/B hitel azonosító jelű Mikro-, kis és középvállalkozások Technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Projekt tartalmának rövidbemutatása: „Hitelprogram” jelenti a GINOP-8.3.5.18/B azonosító jelű Mikro-, kis és középvállalkozások Technológiai korszerűsítése célú Hitelprogramot, melynek célja a mikro-, kis- és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása, amelyekre a Termékleírás alapján a költségek elszámolhatók.

Szerződött támogatás összege: 12 700 000 Ft

Felhívás azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

 

 

Nyertes pályázatunk GINOP-9.1.1-21:

Kedvezményezett neve: Benkő Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: GINOP-9.1.1-21 azonosító jelű Kamatmentes  Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram

Projekt tartalmának rövidbemutatása: "Átmeneti Támogatás"  az Európai Unió működéséről szóló Szerződés 107. cikk (1) bekezdése szerinti állami támogatásnak minősülő, az "Állami támogatási intézkedésekre vonatkozó ideiglenes keret a gazdaságnak a jelenlegi COVID-19 -járvánnyal összefüggésben való támogatása céljából" című 2020. március 19-i, C (2020) final számú európai bizottsági közlemény - és mindenkor módosításai - 3.1. szakaszának szabályaival összhangban  nyújtható állami támogatás.

Szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft

Felhívás azonosító jele: GINOP-9.1.1-21

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023. december 31.

Partnereink: